bengal hemsida logo

2018

En retroinspirerad t-shirt med broderad logo på bröstet. 
Säljes enbart i arenan vid sektion A nu på fredag innan matchstart och i periodpauserna. 250 kr, Swish eller kontant är det som gäller. 
Vi har bara ett begränsat antal och kan inte lägga undan någon i förväg!

All vinst går rakt in i tifokassan!
Framåt VF!

Vi vill tacka alla supportrar för denna säsongen. Nu blickar vi framåt.
Tifon kostar pengar och vi väljer nu att rulla igång en tifokampanj! Målet är att få in 40.000:- under sommaren.

Efter den gångna säsongen ser vi stora möjligheter att uppnå vårt mål på 40.000:- Nästa säsong ska bli ännu bättre! Vi lägger ner många frivilliga timmar på att planera och tillverka tifon och genom era gåvor får vi möjlighet att skapa nya tifon till nästa säsong. Materialkostnaderna, färg etc blir snabbt stora pengar. Därför önskar vi bidrag från er, stora som små!

Bidrar ni med 100kr eller mer är du med i utlottningnen av totalt 4 st matchanvända tröjor. Även köp för 100kr i vår webbshop gäller i utlottningen.
Når vi 20.000kr lägger vi in Pontus Widerström och Jakob Larssons CHL tröjor från säsongen 16/17 i utlottningen. När vi når upp till målet, 40.000kr, slänger vi Pontus Widerström & John Nybergs CHL tröjor från denna säsongen!

Alla bidrag är välkomna. 
Swish: 123 467 76 54
Bankgiro: 5045-7589
 

Nya klibbor med motiv av säsongens tifon ligger nu uppe i webbshopen. 

Buntar med 40 st klibbor.
10 st Sektion 84
10 st Vi är Frölunda
10 st Frölunda hockey club.
5 st av varje FHC.  

Allt överskott går till att finansiera framtida tifon. 


 

Tifo

Vi har i tre dagar i sträck målat tifon som ni kunnat se på facebook och instagram. Pengarna i tifokassan är nu slut, för att vi ska kunna planera fler tifon är allt stöd till tifokassan mer än välkommet. 

Swish: 123 467 76 54
Bankgiro: 5045-7589

www.sektion84.se/tifo

Innan säsongstarten pratade vi på ett möte mellan oss, Frölunda och Goa Gubbar om denna resan. Vi i sektion 84 accepterade att Goa Gubbar inte vill ha oss på tåget, så vi valde att åka själva och ha tillgång till våra 50 biljetter, som vi har tillgång till varje bortamatch. Vilket vi haft de senaste 2 åren, enligt överenskommelse mellan oss Frölunda och Goa Gubbar. Så att vi kan fylla en buss eller lösa biljetter till det antalet medlemmar av oss som vill åka på bortamatcher. Resterande biljetter som blir över avsäger vi oss från senast 3 dagar innan match. Så allmänheten förhoppningsvis får en chans att köpa lösbiljetter till bortastå i arenorna.

När vi i Lördags kommer till arenan i Gävle har det tydligen beslutats att våra medlemmar, plus andra Frölundasupportrar som köpt klackbiljetter via oss till matchen, ska stå på en egen sektion avskilt från resterande bortacklack med en sittplatsläktare emellan och runt om oss.

Finns ingen som sagt att vi skulle stå någon annanstans i förväg, då vi har tillgång till samma biljetter som Goa Gubbar och alla andra på plats i Gävle.

Det sades på plats att det var ett arrangörsbeslut i gemenskap med ordningsmakten. Men sen framkom det på Facebook i en kommentar av Goa Gubbars ordförande att det var deras beslut.

Citat ” Det var bestämt sedan innan efter önskemål från Goa Gubbars medlemmar” slut citat.

Man har aktivt valt att inte meddela oss i Sektion 84. Som sätter sig och kör över 100 mil tur och retur till Gävle för att på plats veta att man inte får stå tillsammans med övriga frölundasupporters i bortaklacken. 
Vilket i sig är helt fel. Inte ens Frölunda verkar ha fått denna infon innan matchen. Så vi har inte blivit informerade alls.

Anledningen till att senaste invasionsresan till Jönköping under november månad 2017, där vi stod tillsammans på läktaren och sjung för vårt Frölunda, fungerade var för vi i Sektion 84 arrangerade pubsamlingen samt styrde på läktaren med viljan att tillsammans med Goa Gubbar och resterande supporters gå under Västra Ståplats.
Västra Ståplats handlar inte om prestige! Västra ståplats är till för att stötta laget i med och motgång. Tillsammans, alla Frölundasupporters oavsett medlemstillhörighet eller ej i olika supportergrupper.

I Gävle var det Goa Gubbar som hade tågresa och aktivt valde att särbehandla/frysa ut våra medlemmar, och andra utomstående Frölundasuporters som köpt klackbiljetter av oss.

Sen hur Frölundas säkerhetsansvarig kan tillåta detta förstår vi inte. Men tydligen vad vi fick höra har han inget o säga till om nu Brynäs dito tycker motsatsen, då Brynäs står som arrangör. Så frågan är hur Brynäs kan bestämma över Frölundas supportrar när vår ansvarige är på plats? Hur kan beslut som dessa tas utan att berörda parter informeras? Något har gått fel.

Möten kommer ske inom en snar framtid med alla inblandade parter.

Våren står för dörren med stora matcher och givetvis slutspel. Vi i Sektion 84 har planerade tifon som vi vill göra. Vi har köpt in tyg och färg, tagit ledigt från jobb och skola, bestämt dagar då vi ska sy och måla. Dock står vi för närvarande utan en lokal att måla dessa tifon i.

Vi ber er nu om hjälp. Har ni en lokal eller känner någon som har tillgång till en lokal med en yta på ca 400 kvm eller större så får ni gärna höra av er till oss via vår hemsida sektion84.se. Gå in på kontaktformuläret, eller kontakta oss här på Facebook. Vi har inga krav på vad lokalens egentliga ändamål är, allt är av intresse från vår sida. Vi behöver ha tillgång till lokalen den 6-8e februari, om det behövs kommer vi måla dygnet runt. Vi målar med målarfärg avsedd för inomhusbruk, och marken/golvet skyddar vi med plast. Lokalen lämnas i ursprungligt skick.

För att se vad vi åstadkommit innan, bilder och filmer, vänligen gå in på sektion84.se/tifo.
Tack.
Sektion 84.

Senaste nyheter

Sektion 84 på Instagram

Go west, heja Frölunda Stötta tifo-fonden via Swish: 123 467 76 54

Arkiv