bengal hemsida logo

Öppet brev till Frölunda: Det är dags att välja, klappor i takt eller fansens sång?

I en klubb måste alla inblandade parter arbeta tillsammans. Både fans och klubb. Klubben är inget utan supportrar. Så vänligen respektera supportrarnas åsikt. 

Vi har sedan början av säsongen haft en elorgel placerad i(?) klacken. Denna har överröstat klackens försök till att att skapa ramsor vid flertalet gånger under säsongen, för att sedan efter kommunikation med Frölunda blivit bättre. I två matcher. Sen kom finalen, då väljer ni att ta in en dj som spelar musik på högsta möjliga volym vid varje spelavbrott.

Vi är inte många i klacken, närmare 300-350 personer nu i finalen, som står och sjunger match in och match ut så att huvudvärken bultar i huvudet redan efter 1 period. Tänk er själva, varje gång en ramsa går i gång, byggs upp och låter relativt bra så kommer en avblåsning och musik på högsta möjliga volym drar igång. Vem hör då klackens sång? INGEN! Man känner sig överkörd. Vart är respekten? Vart är tilliten på att publiken kan skapa stämning? 

Är det så att ni, Frölunda HC, känner att publiken inte kan skapa stämning så har ni er själv att skylla! Ni väljer att använda er av klappor, klackplatsen är fortfarande liten med numrerade stolar, skyhög musik och "flashtifo" med mobilen. Nej det är dags att välja, klappor i takt eller fansens sång?


Sektion 84 & Goa Gubbar

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter