bengal hemsida logo

Bli aldrig plast!

Vad betyder Frölunda för dig? Är det ett sådant lag som man köper en långsidesbiljett á 400:- en gång lite nu och då? Helst gärna när dom leder serien och presterat på topp med segersviter i ryggen? Eller är det det laget man stöttar i med och motgång?

I med och motgång, ett väldigt slitet uttryck som används alldeles för ofta. Låt oss bryta ner den lilla frasen lite. Första delen är enkel, klart som fan att man vill se ett vinnande lag, man vill se mål, glädje, känna att man är överlägsen motståndarna med mera. Men för att man ska få ut så mycket som möjligt av den känslan ska du absolut fokusera på den andra biten, motgång. Vad betyder det för dig som supporter? I en motgång behövs du som mest, det är då laget är i mest behov av stöttning och support. Enkelt, eller hur?

Alla lag har motgångar, det gnälls o gnälls, skulden läggs på den ena spelaren efter den andra. Blir laget bättre av det? Är det just det som får laget att vända på trenden? NEJ, NEJ, NEJ absolut inte, det är nu supportrarna behövs! Det är nu laget behöver dig.

Alla vet om detta, men det tål att upprepas! Istället för att köpa en 400 kronorsbiljett när segrarna avlöser varandra, köp dig en billigare biljett. Nu kan ni gå på fler matcher, eller varför inte åka på en bortaresa? Det är inte så illa faktiskt, en upplevelse varje gång. Vänd inte kappan efter vinden, bli aldrig plast. Visa att du bryr dig, visa din kärlek till klubben! Frölunda behöver dig, supporten.

Boka er till Karlstad 28/12 --> www.sektion84.se/resor

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter