bengal hemsida logo

Om oss

Sektion 84 är en supportergruppering som bildades 2013. Vi vill göra en förändring på läktarplats & har som mål att involvera och bidra till att fler människor väljer att stå i klacken för att stötta Frölunda HC.


Vision
Vår målsättning är att få en mer involverad publik, en mer engagerad och större klack där vi sjunger tillsammans, som en familj. Där personer ska vilja ställa sig för att de vet att de är välkomna att sjunga med och känna glädjen med andra med samma intresse. Där vi skall stötta Frölunda i med- och motgång. 

Medlemskap
Alla är välkomna att stå i klacken. För att bli aktiv medlem i Sektion 84 krävs det ett hårt jobb och engagemang på läktaren från din sida. Vi förespråkar ett aktivt stöd på läktaren med sång, flaggor, banderoller och tifo. Därför krävs det att medlemmarna  vill lägga ner sin tid på att gå på matcherna, måla tifon, flaggor och banderoller. Lojalitet, kärlek och passion för klubben Frölunda HC är det som driver oss.

Vill ni stödja vår verksamhet gör ni det bäst genom ett bidrag till vår tifokassa. Det ger oss möjligheter att producera flertalet stora tifon per säsong samt utveckla läktarkulturen i Scandinavium. 
 

Kontakta oss