bengal hemsida logo

2017

Efter många turer med spelbolaget som anordnade tävlingen "Årets tifo" har vi nu, sex månader senare, äntligen fått ta del av prissumman på 10.000kr. 

Tifon görs av supportrar och ska således bekostas av supportrar. Vinstsumman på 10.000 kr har vi nu skänkt som en gåva till Barncancerfonden!

Goa Gubbar och Sektion 84 presenterar: INVASION JÖNKÖPING

Vi ska ta över Kinnarps Arena. Vi har fått hela övre etage tilldelat oss! Runt 500 platser ska fyllas. Platserna i arenan är onumrerade och det är ståplats som gäller!
Lördag 4e November.
Pris: 250kr inklusive matchbiljett. 
Avgång kl 9:30 vid Gokarthallen Centralstationen 
Oleary´s i Jönköping är abonnerat mellan 11:30 - 13:30 öppet för alla Frölundasupportrar. 
13:30 tar vi bussarna från puben till arenan. 
Matchstart 15:15.
Bussarna går från Göteborg till puben där vi under 2 timmar laddar upp tillsammans alla Frölundasupportrar. Rabatterade priser på öl och hamburgare erbjuds!

Boka din plats nu, ring Marco på Goa Gubbars bokningstelefon 0730-585871
Telefontider 19.00-22.00
Vi är Frölunda!

Resterande tröjor som inte såldes i Karlstad ligger nu uppe i på hemsidan. Klicka er in på webbshopen och köp innan det tar slut. 

Vi släpper årets T-shirt redan imorgon för er som tar er till Karlstad. Säljes inne på arenan innan matchen samt i periodpauserna. 150kr via Swish eller cash som gäller.
All vinst går rakt in i tifokassan.
Beroende på hur många som säljs lägger vi upp resterande T-shirts på vår hemsida alternativt säljer i Scandinavium framöver.

Med några dagar kvar till ispremiären säljer vi ut vårt lager av T-shirts och halsdukar för att ge plats till nya souvenirer under kommande säsong. Passa på och köp det finns bara ett fåtal kvar. Allt överskott går till Tifokassan! Vi ses på ispremiären. 

På en vecka är målet för att lotta ut Carl Grundströms tröja uppnått. Tack till alla som bidragit. Totalt var det 105 donationer på en vecka. Vi lät en slumpgenerator utse ett nummer, vilket gav siffran 4. 
Grattis till Peter Broberg som var den 4e personen som donerade över 100kr.

Vill ni fortsätta stödja tifokassan kan ni göra det när ni vill. Vi är tacksamma för alla bidrag, ju mer pengar desto fler och större tifon kan vi göra. Under fliken tifo kan ni läsa mer om just detta. 


Vi vill tacka alla supportrar för denna säsongen. Tillsammans skapade vi några riktigt minnesvärda stunder på läktaren! Nu blickar vi framåt.
Planerna inför nästa säsong är i full gång. Tifon kostar pengar och vi väljer nu att rulla igång en tifokampanj! Målet är att få in 15.000:- innan sommaren.

Vi lägger ner många frivilliga timmar på att planera och tillverka tifon och genom era gåvor får vi möjlighet att skapa nya tifon till nästa säsong. Materialkostnaderna, färg etc blir snabbt stora pengar. Därför önskar vi bidrag från er, stora som små!  
Efter den gångna säsongen ser vi stora möjligheter att uppnå vårt mål på 15.000 kronor. Nästa säsong ska bli ännu bättre! 

Du som skänker 100kr eller mer är automatiskt med i vår utlottning av Carl Grundströms matchanvända CHL-tröja, givetvis signerad. Vinnaren kommer att kontaktas av oss när målet är uppnått.

Alla bidrag är välkomna. 
Swish: 123 467 76 54
Bankgiro: 5045-7589

Vi har de senaste 3 matcherna fokuserat på att samla in pengar till framtida tifon, även till slutspelet.
Vi vill verkligen fokusera på att göra bra tifon och vi har, trots en väldigt liten budget, gjort flertalet bra tifon jämfört med resterande hockeysverige.
Men vi vill bli ännu bättre, vi vill göra fler tifon, större tifon! 

Stora tifon kostar stora pengar. Tyget vi köper in kostar kostar ca 10kr/meter och färgen kostar ca 37kr per kvadratmeter. 
Till ett tifo på 25x12 meter (Rönnbergtifot och VFrölunda, se fliken "tifo") köper vi färg som räcker till ca 150 kvadratmeter.
Det är bara att räkna på kostnaderna, ca 9 000 i material plus kostnaderna för skyddsplast osv. 

Det blir svårt att fortsätta göra sådana tifon när vi bara får in totalt 690kr i hinkarna på 3 matcher, 555kr via swish under samma period. Totalt: 1245kr. 
Total publik dessa tre matcher: 9573+6638+9443= 25 654 pers. Det är alltså 0,05 kr per person. 5 öre?! Bättre kan vi väl? 

Ni som bidragit i hinkarna och via Swish, samt köpt från shopen, ni är GULD värda! Utan er hade det aldrig blivit några tifon. Vi önskar bara att fler skulle vilja bidra. Vi vet att våra tifon uppskattas stort av såväl spelare och ledare i Frölunda som av er i publiken. Det är därför vi gör detta.

Det finns olika sätt att bidra till Tifo-verksamheten:
 
Swish: 123 467 76 54
Bankgiro: 5045-7589
Märk insättningarna med "tifo"

Tifo-hinkar i Scandinavium
Klicka in på fliken "tifo" så ser ni flertalet av de tifon vi producerat. Det är dit pengarna går. 

Senaste nyheter

Sektion 84 på Instagram

Frölunda HC, du är min stora kärlek. 📷 @fotografemeliehubner

Arkiv