bengal hemsida logo

2015 > 09

Foto: Christian Wahlgren, pucksnack.com Foto: Christian Wahlgren, pucksnack.com

Känslor, gemenskap och allsång. Ja nu är säsongen igång på allvar och vi fortsätter vårt arbete för att förbättra läktarkulturen kring Frölunda.

Vi kommer även i år att annordna resor till flertalet bortamatcher där du och dina vänner kan hänga med. Vi vill öka intresset för att gå på matcherna, på såväl hemmaplan som på bortaplan.

Ni som följer oss på de sociala medierna; facebook, twitter & instagram, vet att vi har haft en tifokampanj under sommaren. Totalt fick vi in 4820 kr, tack! Det kommer nya matcher, nya tifon och därför nya kostnader. Vi planerar just nu för flertalet läktararrangemang under säsongen, hur många och hur stora de blir beror på hur mycket pengar vi får in. Kom ihåg att ett tifo är en hyllning till klubben och ska således finansieras av supportrar.

Nu ser vi fram emot en säsong fylld av nyheter och framgång. 

Senaste nyheter

Sektion 84 på Instagram

Säsongen är över. En säsong som var vår tionde på läktaren, säsongen bjöd på höjdpunkter vi sent kommer glömma och även saker att lära sig ifrån. Nästa år är vi tillbaka starkare, stötta vår tifo-kassa via swish: 123 467 76 54 Här kommer några av våra Tifon iår. Vi ses i september!

Arkiv