bengal hemsida logo

Uttalande från oss angående kommande bortaresor 

Frölunda har i måndags, med 5 dagars varsel, valt ett nytt upplägg för bortamatcher. Utan förvarning eller samtal med oss. Vi kommer därför inte få några biljetter till matchen på lördag i Karlstad.
 
Vi ställer oss väldigt frågande till detta. Tajmingen känns väl medveten, när vi nu har en buss bokad med tillräckligt många för att ro runt kostnaden och inga biljetter tillgängliga.
 
”Bakgrunden till detta är att vi vill få större efterfrågan på bortaresor och att Frölunda själva skall kunna anordna resor för barnfamiljer eller ungdomar för att få fler att åka på resor vilket vi tror kommer gynna både er och Goa Gubbar i längden” slut citat. 
 
Vi hade gärna sett att detta beslut tagits i samråd med oss. Vi förespråkar dialog, men det verkar vara omöjligt. 
 
Vill Frölunda öka intresset för bortaresandet finns det andra tillvägagångssätt som gynnar alla supportrar. Förslagsvis att aktivt arbeta för att öka storleken på bortasektionerna i SHL. I enhetlighet med Hockeysupporterunionens minimikrav på 5% med tillhörande biljetthantering.
 
Vi vill att man tillsammans med supportrarna jobbar med frågorna istället för att aktivt försvåra för dem som faktiskt lägger otroligt mycket tid och pengar på att stötta klubben runt om i Sverige.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter