bengal hemsida logo

Tifolokal sökes!

Våren står för dörren med stora matcher och givetvis slutspel. Vi i Sektion 84 har planerade tifon som vi vill göra. Vi har köpt in tyg och färg, tagit ledigt från jobb och skola, bestämt dagar då vi ska sy och måla. Dock står vi för närvarande utan en lokal att måla dessa tifon i.

Vi ber er nu om hjälp. Har ni en lokal eller känner någon som har tillgång till en lokal med en yta på ca 400 kvm eller större så får ni gärna höra av er till oss via vår hemsida sektion84.se. Gå in på kontaktformuläret, eller kontakta oss här på Facebook. Vi har inga krav på vad lokalens egentliga ändamål är, allt är av intresse från vår sida. Vi behöver ha tillgång till lokalen den 6-8e februari, om det behövs kommer vi måla dygnet runt. Vi målar med målarfärg avsedd för inomhusbruk, och marken/golvet skyddar vi med plast. Lokalen lämnas i ursprungligt skick.

För att se vad vi åstadkommit innan, bilder och filmer, vänligen gå in på sektion84.se/tifo.
Tack.
Sektion 84.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter